Ontdek enkele van onze realisaties van luchtvering


Luchtvering: geniet van je maximaal rijcomfort in alle omstandigheden!

Trapmann Air Suspension, pionnier in luchtvering, verzorgt de inbouw en homologatie van versterkte vering, FSD-technologie, hulpluchtvering & volautomatische luchtvering op bedrijfsvoertuigen, pick-ups, prioriteitsvoertuigen & mobilhomes.

Hieronder vindt u enkele van de vele realisaties die we de laatste jaren hebben uitgevoerd. Al deze oplossingen zijn professioneel geplaatst en gehomologeerd volgens de Belgische wetregelgeving.


Luchtvering voor een bedrijfsvoertuig | Mercedes Sprinter | MAN TGE | VW Crafter | Trapmann Air Suspension

REALISATIES VAN LUCHTVERING OP BEDRIJFSVOERTUIGEN

 

Het bedrijfsvoertuig is vaak het werkpaard van het bedrijf dat onderhevig is aan veel eisen. Zo wordt het bedrijfsvoertuig in vele gevallen zwaar beladen, waarbij de lading vaak ongelijk verdeeld wordt, en zowel het rijcomfort als de veiligheid benadeeld worden. De inbouw van een hulpluchtvering of volautomatische luchtvering zorgt ervoor dat het voertuig zijn rijcomfort, rijstabilteit en veilgiheid verhoogt.

 
 
 

Luchtvering voor Ford Ranger en Volskwagen Amarok | Isuzu Dmax | Trapmann Air Suspension

REALISATIES VAN LUCHTVERING OP PICK-UPS

 

De Pick-Up is het ideaal voertuig voor wie zowel op asfalt als op terrein een stevig voertuig nodig heeft. Het voertuig, voorzien van stugge bladveren, is perfect om met zware ladingen rond te rijden.
 
Echter kan het gebruik van een "lege" pick-up vaak voor een nadeel zorgen. De, op dat moment, weinig belaste bladveren kunnen ervoor zorgen dat het voertuig achteraan "springt" in plaats van mee te veren. Dat probleem kan je eenvoudig oplossen aan de hand van een luchtvering. Volautomatische luchtvering filtert alle wegoneffeheden weg en zorgt voor een maximaal rijcomfort van het voertuig. Dit zowel in onbeladen toestand als in zwaar beladen toestand.

 
 
 

Luchtvering voor ziekenvervoer | Mercedes Ziekenwagens | Trapmann Air Suspension

REALISATIES VAN LUCHTVERING OP ZIEKENWAGENS

 

Een ziekenwagen, volledig voorzien met materiaal voor reanimatie of eerste hulp, is altijd zwaar geladen. Denk maar aan alle toestellen, medisch materiaal, brancard, .... Het gewichtsverdeling in een ziekenwagen is zelden gelijk en hangt altijd af van de omstandigheden waarvoor deze wordt gebruikt.
 
De volautomatische luchtvering zorgt ervoor dat de personen in de ziekenwagen van een maximaal rijcomfort kunnen genieten. Via de ingebouwde afstandsbediening kan het voertuig achteraan volledig doorzakken om de brancard gemakkelijk in en uit te laden.
 
De meeste ziekenwagens in België zijn voorzien van luchtvering.

 
 
 

Luchtvering op een camper | Mobilhome | Motorhome | Trapmann Air Suspension

REALISATIES VAN LUCHTVERING OP MOBILHOMES

 

Een mobilhome beschikt vaak over een grote overbouw achteraan en is vanwege zijn stevige constructie windgevoelig, wat tot gevaarlijke situaties kan leiden. Door de grote overbouw achteraan zakt het voertuig door, door zijn hoge opbouw is hij enorm windgevoelig, zonder te spreken over de onbalans bij het voorsteken van een vrachtwagen. Luchtvering filter automatisch wegoneffenheden weg en vangt zijdelingse wind op wat tot een maximaal rijcomfort en veilgiheid resulteert.

 

WAAROM KIEZEN VOOR TRAPMANN AIR SUSPENSION?

De betrouwbaarheid van luchtvering is sterk afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en de kwaliteit van de installatie.
Daarom is het belangrijk met een erkende specialist te werken die de luchtvering zorgvuldig plaatst voor een optimale rijervaring.
 
Advies & service sinds 1960
  • Met meer dan 50 jaar ervaring mag Trapmann Air Suspension zich als een volwaardige & hoogkwalitatieve partner aanbieden. We geven elke klant persoonlijk advies, volgens hun behoeften & wensen. Al onze oplossingen zijn gehomologeerd zodat elke klant nadien zorgeloos kan blijven rijden.
Een solide team & ruime werkplaats
  • Trapmann Air Suspension beschikt over een solide team en een eigen atelier (> 1200m²) waarin dagelijks hoogtechnologische toepassingen in voertuigen worden afgewerkt.
Erkende constructeur
  • Trapmann Air Suspension is een erkende constructeur - conform de Europese kaderrichtlijn 2007/46
  • Trapmann Air Suspension is dé Belgische invoerder van VB-Airsuspension en wordt erkend door alle merkinvoerders. We kunnen zowel personenvoertuigen, bedrijfsvoertuigen, pick-up en campers voorzien van luchtvering of versterkte vering. Nieuw of reeds in gebruik, alles is mogelijk.
 

VRIJBLIJVEND ADVIES

Elke klant heeft een op maat gemaakte auto-aanpassing nodig. Vraag ons advies over de specifieke mogelijkheden die elk automerk kan bieden en kom bij ons de oplossingen ontdekken.

VRAAG GESPREK AAN

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN