Nieuwste luchtvering technologieën

Maximale capaciteit en comfort

Vrijblijvend advies van dé specialist

Een versterkte vering voor uw mobilhome is een must als u van een optimaal rijcomfort wilt genieten. Trapmann Air Suspension weet dat als geen ander en wil u dan ook helpen bij de installatie van een versterkte vering. Reizen met uw mobilhome is een unieke ervaring, maar wat als u die ervaring nog beter kunt maken? Dankzij onze versterkte vering voor mobilhomes, haalt u méér uit uw vakantie. En dat dankzij extra rijcomfort- en plezier.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

Wat houdt versterkte vering voor een mobilhome in?

Versterkte vering is kortweg een veringsysteem dat extra ondersteuning biedt voor uw voertuig. Dit is vooral van toepassing op voertuigen die meer wegen of een zwaardere belading aan moeten kunnen, zoals uw mobilhome. Een versterkte vering van Trapmann Air Suspension levert u bovendien diverse voordelen op.

Waarom kiest u voor een versterkte vering voor uw mobilhome?

Eerst en vooral biedt versterkte vering meer stabiliteit tijdens het rijden. De rijhoogte van u voertuig wordt groter, waardoor u zelfs op een oneffen wegdek comfortabel rijdt. Daarbij vraagt deze versterkte vering geen onderhoud en wordt rijden ook veiliger. Dat is natuurlijk het belangrijkste als u met uw mobilhome op vakantie gaat.

Contacteer onze experts

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een versterkte luchtvering voor uw mobilhome? Neem vrijblijvend contact op met onze experts uit Kontich, in de provincie Antwerpen, via het nummer +32 (0)3 326 02 52 of via info@airsuspension.be.Bezoek Trapmann Air Suspension in Kontich


VRIJBLIJVEND ADVIES

Elke klant heeft een op maat gemaakte auto-aanpassing nodig. Vraag ons advies over de specifieke mogelijkheden die elk automerk kan bieden en kom bij ons de oplossingen ontdekken.

VRAAG GESPREK AAN

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN

ZELF RIJDEN

MEER INFO

MEE RIJDEN

MEER INFO

IN GROEP RIJDEN

MEER INFO

VEILIG RIJDEN

MEER INFO