ONZE VISIE & MISSIE

Trapmann air suspension bvba is Belgische invoerder van VB Airsuspension die gespecialiseerd is in verkoop, plaatsing en homologatie van luchtvering voor personenvoertuigen, bedrijfsvoertuigen en campervoertuigen.

Trapmann air suspension bvba is een Belgische constructeur met geldigCOP-attest en wordt erkend door alle invoerders.

Door continue te innoveren en te investeren in nieuwe technologieën bieden we oplossingen voor een maximale capaciteit en comfort.


Kracht door samenwerking
Trapmann air suspension werkt steeds op een transparante en open manier waarbij wij steeds de behoeften van onze klanten analyseren zoals bijvoorbeeld het verhogen van het rijcomfort, vermindering van het doorzakken, optimalisering van het rijgedrag,... om de juiste oplossing te kunnen aanbieden.

Dankzij de persoonlijke inzet van onze medewerkers, de intensieve samenwerking met onze business partners en een transparante communicatie kunnen we effeciënt samenwerken om het maximum resultaat voor onze gezamelijke eindklant te verwezenlijken. 


Wij zorgen voor de homologatie!

Bij elke wijziging aan uw vering dient het voertuig opnieuw te worden gehomologeerd conform de Europese kaderrichtlijn 2007/46/EEG. Trapmann air suspension beschikt over een eigen homologatieafdeling die elke dag in contact is met het ministerie FOD mobiliteit. Zo weten wij onmiddellijk wat wel of niet mogelijk is zodat u nadien geen enkel probleem ervaart tijdens de technische keuring.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Elke klant heeft een op maat gemaakte auto-aanpassing nodig. Vraag ons advies over de specifieke mogelijkheden die elk automerk kan bieden en kom bij ons de oplossingen ontdekken.

VRAAG GESPREK AAN

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN

ZELF RIJDEN

MEER INFO

MEE RIJDEN

MEER INFO

IN GROEP RIJDEN

MEER INFO

VEILIG RIJDEN

MEER INFO