Nieuwste luchtvering technologieën

Maximale capaciteit en comfort

Vrijblijvend advies van dé specialist

Comfortabel en veilig rijden - daarvoor is een luchtveringsysteem écht onmisbaar. Veel mensen onderschatten nog steeds de meerwaarde van een dergelijk systeem in voertuigen. De realiteit is dat een goede luchtvering voor wagens uw rijervaring op elke mogelijke manier verbetert. Wat komt er nu zoal bij dit systeem kijken en hoe kan Trapmann Air Suspension u helpen om er het beste van te maken? Wij lichten het toe.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

Wat is een luchtveringsysteem?

Een luchtveringsysteem is kortweg een ophanging die in de wagen ingebouwd zit en ervoor zorgt dat de rijhoogte van het voertuig gelijk blijft. Trapmann Air Suspension is dé speciaalzaak op het vlak van luchtvering voor wagens en voert enkel de meest kwalitatieve VB-Airsuspension systemen in. De voordelen van een luchtveringsysteem zijn talrijk.

Waarom een luchtveringsysteem de moeite waard is

Waarom zou u nu zo’n systeem moeten kopen? Eerst en vooral zorgt zo’n systeem voor meer rijcomfort en veiligheid. Doordat de wagen altijd op dezelfde rijhoogte blijft, zelfs bij een zwaardere belasting, vormen zelfs oneffen wegdekken geen obstakel. Daarbij vereist een luchtveringsysteem geen onderhoud en geniet u van een betere wegligging. Kortom: meer dan genoeg redenen om voor een luchtveringsysteem te kiezen.

Contacteer onze experts voor advies

Zou u graag wat meer te weten komen over dit systeem? Neem dan vrijblijvend contact op met uw speciaalzaak in Kontich, in de provincie Antwerpen, voor persoonlijk advies of vraag naar de mogelijkheden. U bereikt ons op het nummer+32 (0)3 326 02 52 of door een e-mail te sturen naar info@airsuspension.be.



Bezoek Trapmann Air Suspension in Kontich


VRIJBLIJVEND ADVIES

Elke klant heeft een op maat gemaakte auto-aanpassing nodig. Vraag ons advies over de specifieke mogelijkheden die elk automerk kan bieden en kom bij ons de oplossingen ontdekken.

VRAAG GESPREK AAN

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN

ZELF RIJDEN

MEER INFO

MEE RIJDEN

MEER INFO

IN GROEP RIJDEN

MEER INFO

VEILIG RIJDEN

MEER INFO