Nieuwste luchtvering technologieën

Maximale capaciteit en comfort

Vrijblijvend advies van dé specialist

Laat u luchtvering in een pick-up inbouwen? Dan geniet u van een aantal interessante voordelen, waaronder meer rijcomfort en meer veiligheid. Natuurlijk wilt u niet zomaar de eerste de beste specialist inschakelen voor een nieuw luchtveringsysteem voor uw pick-up. Trapmann Air Suspension is echter dé specialist die aangewezen is voor dit werk - en hieronder leest u waarom!

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

De voordelen van luchtvering in uw pick-up inbouwen

Waarom zou u nu voor een luchtveringsysteem voor uw pick-up moeten kiezen? De voordelen reiken ver. Eerst en vooral bent u bij ons zeker van uitstekende kwaliteit. Trapmann Air Suspension is dé invoerder van VB-Airsuspension voor verschillende soorten voertuigen en kan ook een luchtveringsysteem in een pick-up inbouwen. Daarbij biedt elke oplossing extra rijcomfort en een maximale belastbaarheid. Uw pick-up blijft, dankzij een betrouwbaar luchtveringsysteem, hoger rijden waardoor u er een grotere lading mee kunt vervoeren.

Soorten luchtvering die we in een pick-up inbouwen

Nog een voordeel van het inbouwen van een luchtvering in uw pick-up bij een specialist? Het aanbod gaat van versterkte vering tot hulpluchtvering en volautomatische luchtvering. Elk type heeft zijn eigen unieke voordelen en werkwijze. Welke keuze u ook maakt, u bent hoe dan ook verzekerd van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Daarbij zorgen onze experts uit Kontich altijd voor professionele installatie en onderhoud!

Contacteer ons voor advies en meer

Zou u graag wat meer informatie ontvangen over een nieuw luchtveringsysteem voor uw pick-up? Neem telefonisch contact met ons op via +32 (0)3 326 02 52 of via het e-mailadres info@airsuspension.be. Onze experts helpen u graag verder.Bezoek Trapmann Air Suspension in Kontich


VRIJBLIJVEND ADVIES

Elke klant heeft een op maat gemaakte auto-aanpassing nodig. Vraag ons advies over de specifieke mogelijkheden die elk automerk kan bieden en kom bij ons de oplossingen ontdekken.

VRAAG GESPREK AAN

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN

ZELF RIJDEN

MEER INFO

MEE RIJDEN

MEER INFO

IN GROEP RIJDEN

MEER INFO

VEILIG RIJDEN

MEER INFO