Nieuwste luchtvering technologieën

Maximale capaciteit en comfort

Vrijblijvend advies van dé specialist

Luchtvering inbouwen is een slimme zet als u van extra rijcomfort wilt genieten. Een dergelijke uitbreiding biedt echter méér voordelen dan de meeste mensen denken. Gelukkig is Trapmann Air Suspension er om u te helpen én te informeren! Waarom is een luchtvering in uw auto inbouwen zo’n goed idee en wat komt er allemaal bij kijken? We vertellen u hieronder meer.

Vragen over onze diensten?

Neem contact op

Laat uw luchtvering inbouwen door onze experts

Trapmann Air Suspension is dé specialist als het gaat om het inbouwen van een luchtveringsysteem. Niet alleen bent u zeker van een uitgebreid aanbod aan luchtvering voor verschillende soorten voertuigen, ook wordt u altijd goed geholpen bij de zoektocht naar de beste oplossing. Of u nu een camper, bedrijfsvoertuig of uw eigen wagen wilt uitrusten met luchtvering, onze experts uit Kontich helpen u graag verder. Daarbij heeft u ook de keuze tussen een versterkte vering, hulpluchtvering en het inbouwen van een volautomatische luchtveringsysteem in een nieuw of bestaand voertuig.

Specialist en Belgische invoerder van VB-Airsuspension

Natuurlijk vertrouwt u niet zomaar op de eerste de beste specialist als u luchtvering in uw auto wilt laten inbouwen. Als u een luchtveringsysteem in de auto wilt inbouwen, dan moet het werk eerst en vooral op professionele wijze worden gedaan. Onze experts zijn u daarom graag van dienst. Zo geniet u altijd van de beste kwaliteit air suspension, welk voertuig u ook heeft; van Mercedes tot campers en meer. Daarbij zorgt de air suspension van ons bedrijf altijd voor een maximale draagcapaciteit en meer rijcomfort. Kortom, niets dan voordelen als u het inbouwen van de luchtvering in uw auto overlaat aan uw specialist!

Contacteer ons voor meer informatie en advies

Zou u graag wat meer informatie krijgen over het inbouwen van een luchtveringsysteem in uw wagen? Contacteer uw specialist via het nummer +32 (0)3 326 02 52 of het e-mailadres info@airsuspension.be en ontdek de mogelijkheden.Bezoek Trapmann Air Suspension in Kontich


VRIJBLIJVEND ADVIES

Elke klant heeft een op maat gemaakte auto-aanpassing nodig. Vraag ons advies over de specifieke mogelijkheden die elk automerk kan bieden en kom bij ons de oplossingen ontdekken.

VRAAG GESPREK AAN

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN

ZELF RIJDEN

MEER INFO

MEE RIJDEN

MEER INFO

IN GROEP RIJDEN

MEER INFO

VEILIG RIJDEN

MEER INFO